Förbättrar sikten med glas!

Nu tror kanske många att jag har skaffat mig glasögon för att förbättra sikten när jag skjuter med båge, men det kan inte vara mer felaktigt än så. Faktum är att jag nog aldrig skulle använda glasögon i samband med bågskytte eftersom att de riskerar att komma i vägen, och därför kör jag uteslutande på linser.

Nej, sättet som jag har förbättrat min sikt är med hjälp av ett glasräcke på balkongen. Det betyder helt enkelt att jag inte längre har ett räcke i ful plåtstil, utan har helt ersatt det med glaspartier. Det betyder med andra ord att det kan kännas lite läskigt att befinna sig på balkongen, eftersom att jag bor några våningar upp, men att utsikten blir en helt annan och att balkongen öppnas upp. Det känns på något sätt som att världen har blivit större när man sitter där ute nu och tack vare glasräcket så sitter jag där bra mycket mer nu än vad jag har gjort tidigare. Att se mer har verkligen sina tjusningar.

Det var inte speciellt svårt att få till det heller. Jag tog helt enkelt hjälp, för något liknande skulle jag nog aldrig lyckas med själv. Jag surfade helt enkelt in på rydsglas.se och letade runt efter kontaktuppgifter och hörde av mig om mitt ärende. Mycket riktigt kunde de också hjälpa mig, snabbt och effektivt, och det tog inte många veckor innan glasräcket var på plats. Det kan låta lite märkligt kanske att ha det på det här sättet, men för att ge er en bild av hur det ungefär ser ut så kan ni titta på den här videon:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *