Dags att expandera?

Än så länge så har min verksamhet med att ta in och restaurera gamla pilbågar för att sedan sälja dem vidare varit rätt så begränsad – en hobbyverksamhet som drar in lite pengar helt enkelt. Nu så har jag börjat fundera på om det inte kan vara värt att expandera, bli mer seriös och kanske försöka mig på att ägna mig åt heltid åt pilbågar genom att inte bara sälja restaurerade pilbågar, utan även nya, och dessutom en mängd olika tillbehör. Det är definitivt lite av ett risktagande, men sikta mot stjärnorna, hamna i trädtopparna som det heter. Det värsta som kan hända är ju att det brakar åt helskotta och jag tvingas börja med ett ”riktigt” jobb igen. Men det är ingenting som jag direkt oroar mig över.

Dags att få ordning på dokument

Det kommer också att kräva att jag blir mer seriös i mitt upplägg. Än så länge är det rätt så amatörmässigt och jag har nog inte riktigt den ordning på dokument och ordrar som jag borde. Med andra ord: jag behöver skaffa mig ett bra order- och dokumentsystem, ett system som jag sedan kan växa med (för målet är att i framtiden bli mer än ett enmansföretag. Det jag mest tittar närmare på är dokumenthanteringssystemet från Amsystem.com. Det verkar ha alla de funktioner som jag behöver samtidigt som det är skalbart så jag inte behöver byta om (när!) rörelsen utvidgas. Att det sedan är helt onlinebaserat är också en fördel: om jag har tillgång till nätet så kommer jag att ha tillgång till dokumenthanteringssystemet. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *